HTML

TÁMOGATÁS

A kutatásaimat támogathatja banki átutalással:

Raiffeisen Bank
12052712-00162479-00100002

vagy a PayPal rendszerén keresztül a következő gombra klikkelve:

Tóth Gyula: A kitalált középkoron túl

2014.03.27. 18:51 ( Tóth Gyula )

From Scythia to Maghreb (with english subtitle)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://maghreb.blog.hu/api/trackback/id/tr435881639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dear Mr. Tóth Gyula! Finally at least one of the many fantastic lectures available on the net regarding Magyar origins, traditions and the Magyar legacy in the world has been subtitled in English, namely this Your lecture! I myself am Hungarian and understand the language, but my associate doesn't, however now I can refer him to material also he can understand. On our website cakravartin.com I have taken the liberty to translate about half of Your fantastic work "A magyar krónikák és a kitalált középkor", under the title "The Trap of False History" www.cakravartin.com/archives/the-trap-of-false-history . At the time I tried to get in touch with You but didn't manage to do so in the end. Now I'd like to ask Your permission after-the-fact to publish it.

Now, in Your fantastic presentation "From Scythia to Maghreb" You lament the fact that until now nobody has endeavoured to research the possible Hun connections to the Maghreb as well as the possible forgotten Hun origins of European history, culture and traditions. I've recently come across such a work, it seems: "The Huns, Rome and the Birth of Europe" by Hyun Jin Kim, the Australian Research Council DECRA Fellow at the University of Sydney. The book is available here: www.cambridge.org/us/academic/subjects/classical-studies/ancient-history/huns-rome-and-birth-europe

Who knows, maybe this work sheds some light on the forgotten or covered-up Hun origins of modern Europe and supports Your own as well as other great contemporary Magyar researchers' works.

Egy pár szót magyarul mielőtt végzek. Remélem Ön ért angolúl tehát el tudja olvasni amit írtam! Én Svédországban élek kiskorom óta és jobban olvasok magyarul mint beszélek, sanjos. Legalábbis magam szerint. Ön fantasztikus munkát végez és nagyon értékelem. Remélem az ajánlott könyv segíteni fogja Önt és a többi magyarságtudományt kutató őszinte embereket.
Ez mind pompas hogy a magyar kronikak oriztek meg leghubben az igazsagot, nincs benne Karoling kor, Frank birodalom, Avar birodalom, Kazarai. De, nem-e eppen ez lenne az mivel ellentamadnanak??? Hogy jo, jo, persze nincs benne kronikaitokba, hiszen a Nagy Karoly szet verte az Avar Birodalmat, majd a Kazarok alattvaloikent befutottatok a Karpatok olebe. S mindent atvettetek attol az europatol aminek alapkove a Karolong kor. Barki hasonloan nem igen fenyes tortenelemmel hata mogott megprobalna eltorolni e nem eppen hosies idoket. Erre mi lenne a valasz?
Végighallgatva az előadást elmélkedem azon hogy a Meroving dinasztiához a grál vérvonalat kötik. Ha az előadás végefelé mondja Toth Gyula ur hogy mi is volt az oka a hunok megjelenésének - és Diokletianus császár magatartását nem türték, ugyan akkor Atilla magáról:oklevelekben igy nyilatkozik: „Atilla Bendegúz fia a Nagy Nimród unokája, aki Engadiban nevelkedett, a hunok gótók médek dánok királya a földkerekség féltője." és Jézus édesanyja Partus hercegnő egyértelmű a közös vérrokonság. Atilla fia Aladár=Klodvig=Constantinus Atilla fia a merovingok atyja! És a Szent Grál mítosz innen.
Badinyi mégsem tévedett bárhogyan is támadták.

Köszönöm szépen ezt a remek előadást ha eltüntették is a történelmünket úgy tűnik egyre több adat és esemény előkerül a homályból.
Tisztelt Tóth Gyula,

Öszinte tisztelettel adózok hatalmas erőfeszítésének, kutatásának.

A bizonyítás szerteágazó szálai sajnos megnehezitik az összkép kialakítását - hogy ebben a Hun Európa átalakító folyamatából pl. hol és mikor ágazik le az Árpád-ház?

Az a kérdés is megválaszolatlan, végül kinek állt az érdekében a 297 éves betoldás az időegyenesbe?

Illetve, ha a Csaba/Aladár figuráknak többszintü "lekönyvelését" vesszük megtörténtnek, akkor meglehet, hogy éppen ők lettek volna, akik ezt a betoldás trükköt önnön alter-egoik PR-jának érdekében kivitelezték?

Esetleg készíthető lenne egy - a kulcs-évszámok (44,237,23, stb) szerinti forrás/esemény/kapcsolódó személyek - rendezés: ennek alapján jobban kiugorna talán a mögöttes manipulatív szándék.

A 666-os év-trükk igencsak valószinü - különösen, napjaink ISIS eseményeinek tükrében - hogy az emberiség történelme nem függetleníthető a téren és időn túli energiáktól.

Ha az Atilla-i "megmentői" politikai koncepciót vesszük igaznak, akkor a hatalom megtartását szolgáló "betoldás" és "alter-egos" módszerek lehetetnek akár öröklött/tanult uralkodói mesterfogások is.